Zakaj človek ne bi igral igre na srečo in imel upanja za zadetek


Categories :

Tokrat sem premišljevala o tem, kako malo nas lahko stanejo igre na srečo, lahko kupimo najcenejšo srečko in smo tako v igri, da lahko zadenemo velike vsote denarja. Kdo ti bo danes podaril denar, ne da se ga dobiti kar tako, le če igramo igre na srečo, ko lahko zadenemo.

Sedaj so težki časi, marsikatera družina se preživlja iz meseca v mesec. Tisti, ki imajo denar, ne morejo razumeti ljudi, ki ga nimajo in kako je njim težko. Govorim točno o tem, če le lahko si privošči igre na srečo, kupi si tisti najcenejši listek vsak mesec in mogoče se ti nasmehne sreča, da zadeneš. Ne bo te stal veliko, odrekel se boš mogoče le eni kavici na mesec, imel pa boš možnost velikega zadetka. Sama ne bi nikoli igrala na veliko, kajti še kako dobro se zavedam, da si je prislužiti denar težko, če pa si človek lahko privošči in zna igrati igre na srečo po pameti, potem nimam čisto nič proti, ampak to še podpiram.

Tako sem se tudi sama odločila, da bom kupovala eno srečko na mesec in si tako odprla vrata, da lahko zadenem, kajti če ne bom igrala, tako ne bom imela možnosti zadetka. Ko sem se to odločila, sem se počutila prav dobro. Prvo sem si pogledala, katere so te igre na srečo in tako odločila, kaj bom igrala. Izbrala sem po občutku in po tem, da je srečka poceni, tako kot sem rekla, da se v denarnici niti ne pozna. Tako sedaj živim z občutkom, da enkrat lahko zadenem visoke vsote denarja in moj občutek je prav dober. 

Zakaj ne bi igrali igre na srečo in imeli upanja, kajti nikoli ne veš, kdaj se tebi nasmiha sreča in mogoče prav ti zadeneš najvišji zadetek.