Restavracija Portorož vedno poskrbi, da naši želodčki niso prazni


Categories :

Velikokrat se za vikende z možem odločiva tako, da ne kuhamo, ampak gremo jest ven, da tako preživimo čim več časa skupaj, na svežem zraku, kajti kuharija ti vzame kar veliko časa in raje gremo jest ven, restavracija Portorož je naša stalnica, vedno gremo jest tja, tako smo se navadili, imajo dobro hrano, so prijazni, sedaj pa se že poznamo, ker smo stalne stranke in tako nas vedno čaka ena in ista miza.

Tako so naši vikendi na obali prav sproščeni, čeprav je obala majhna še vedno najdemo koščke, ki jih še nismo obiskali, nikoli nam ni dolgčas in ni važno na katerem koncu obale smo, restavracija Portorož je vedno ista lokacija kjer gremo na kosilo. Všeč nam je njihova pestra izbira hrane, njihova prijaznost, to je kombinacija, ki je nas očarala. Kajti vse več je zaposlenih v restavracijah, ki so resni, neprijazni, kjer se počutiš odveč, no v takšne restavracije mi ne gremo, če pa že gremo, pa je to sigurno zadnjič. 

Naša restavracija Portorož je res super, vedno, res nikoli nismo bili razočarani, tako nad jedmi, kot nad po strežbo, vedno so prijazni, dobre volje, kar nam pomeni ogromno. Radi zahajamo tja in še vedno bomo, dokler se bomo tako dobro počuti. Smo že tudi obiskali druge gostilne, mož z sodelavci in jaz tudi službeno, a take dobre izkušnje ni bilo nikjer, nam pač odgovarja restavracija Portorož in naj tako tudi ostane. 

Ljudje imamo različne potrebe, vsak ima svoj okus in tako je nekaterim všeč čisto drug ambient, druga restavracija, ker oni iščejo druge storitve, zelo pomembne pri izbiri restavracije so tudi naše prehranske navade, kajti ne more nam biti všeč restavracija, ki je znana po mesnih jedeh, če ne jemo mesa, pa je lahko še kako dobra. Tako je naša restavracija Portorož za naš okus najboljša.