Torba na kolesih za kratke dopuste


Categories :

Veste, tisti kratki in sladki dopusti, ki si jih privoščiti vsake toliko, ko ne potrebujete z seboj vzeti veliko stvari in vam ravno prav pride majhna torba na kolesih ali majhna potovalka. Sama najbolj uživam, ko grem kam na tako kratek oddih, pa če so to terme vikend, ali pa obisk daljne prijateljice za dan dva, to človek potrebuje in bi si vsak moral vsake toliko ta čas posvetiti. Kako dobro se počutim, ko začnem pakirati svoje oblekice in kozmetiko, tisti dan že komaj čakam, da je torba na kolesih zaprta in pripravljena, da grem.

Včasih sem uporabljala potovalko in mi to ni bilo všeč, kajti moja oblačila, pa sem jih lahko ne vem kako lepo zložila, so na koncu bila vsa zmečkana, ker pa na tako kratkih potovanjih nimaš ravno čas, da si stvari likaš, sem bila kar jezna. Ženske smo pač rade urejene. Tako ko sem enkrat šla mimo ene manjše trgovine in je v njej bila ravno prav velika torba na kolesih, ki bi meni še kako prav prišla, sploh nisem ovinkarila, takoj sem jo kupila in od takrat naprej imam problem z oblačili rešen. 

Kako srečna sem, da je takrat torba na kolesih bila v izložbi, ker je res praktična za moja kratka potovanja. Ne samo, da je vse v njej zloženo kot je potrebno, enostavno je tudi torba na kolesih in ne potrebujem se matrati, da bi jo nosila, tako jo lepo vlečem za seboj kot dama.

Tako praktične torbe, ki je ravno prav velika, ima kolesa in krati izgleda elegantno še nisem imela, vem pa da ko se bo ta obrabila, si bom kupila spet takšno, kajti torba na kolesih je res super ideja za kratke izlete in dopuste. Ne zasede veliko prostora, v njej pa je vse točno tako kot mora biti, pa še elegantna je in ni kot navadna potovalka ali navadni kovček, torba na kolesih je super.