Prihaja poletje, potrebno bo varstvo otrok


Categories :

Pri nas imamo edinčka, ki je zelo živahen a priden fant. Babice in dedki nimajo preveč časa, ker živijo moderno življenje, to me včasih kar moti, pa pustimo to, še dobro, da obstaja varstvo otrok tudi čez poletje, kajti drugače bi midva z možem imela kar velik problem. Sin je namreč star 8 let in ga ne moreva pustiti za več ur samega, pa še edinček, ki neprestano potrebuje družbo, ravno zato pa pride še kako v poštev varstvo otrok čez poletje.

Tisti, ki imate edinčke, sigurno veste, kaj govorim in kaj misim. Tudi sama moram poskrbeti, da ima moj sin družbo in da se veliko družimo, saj to potrebuje in tudi sam pove, da mu je doma samemu še kako dolgčas. Evo pa smo tu. Tako nama varstvo otrok pomeni ogromno in tudi njemu. On komaj čaka, da pride poletje in da se bo družil z svojimi vrstniki, da bo spoznal nove prijatelje, da bo imel družbo. Nikakor ni takšen otrok, ki bi želel biti doma, tako nama varstvo otrok še kako prav pride.

Že prej pa seveda pregledava, kam ga bova poleti dala, kajti tudi nama je pomembno, če že gre nekam, da tudi nekaj odnese od tam, da se tam dobro počuti, kaj novega nauči. Tudi letos sva vse pregledala, a naju je že od vsega začetka sin prepričeval, da bi letos šel spet tja, kjer je bil lani, ker so se zmenili med seboj, da se bodo drugi tudi vpisali ponovno sem, da se ponovno vidijo. Sama dva sva tudi bila zadovoljna, kako je potekalo varstvo otrok lani, sicer sva želela, da kaj novega spozna, nove stvari, nove kraje, a če je on bil lani tako srečen tam, potem tega ne bova spreminjala. Tako sem poklicala varstvo otrok, kjer je bil lani in ga vpisala. Varstvo čez poletje rešeno, pa še lepo se bo imel.