Sveže opravljen tečaj za voditelja čolna nas bo septembra popeljal na izlet po morju


Če želiš opraviti tečaj za voditelja čolna potem, pokliči mojega najboljšega prijatelja. Da tak je. Je eden izmed prvih, ki se je začel ukvarjati s tem, in tudi eden prvih, ki je ponudil tečaje. Tako, da vem, da obvlada in tudi vsak, ki ga poznam ali pa sem ga naključno spoznala, je bil izredno zadovoljen z njim. 

Na leto izvede toliko tečajev, da jih nikakor ne bi mogla prešteti. In vsekakor vem, da ima to že v tako malem prsti, da bi lahko to naredil v spanju. Torej tečaj za voditelja čolna z najvišjo kvaliteto je tukaj.

Seveda pa se je tudi moj fant odločil, da bo naredil tečaj za voditelja čolna, saj si to želi že precej let, ampak je kar odlašal. Ker smo se pa letos malce več družili po različnih večerjah in prireditvah, pa ga je moj prijatelj popolnoma prepričal in sedaj je že v aktivnem načrtovanju, kdaj bo začel s komaj pričakovanim tečajem. Verjetno se bo vse skupaj začelo odvijati čez slab mesec.

Poletje se sicer še ni začelo, ampak nekako bi bilo zelo dobro, da to opravi najkasneje do konec poletja, da bo lahko v jeseni prvič jadral sam. Vsakič, ko mu to omenim, je tako zelo navdušen, da samo o tem govori. Do sedaj smo se vedno morali usklajevati in prilagajati in nikoli ni bilo čisto, tako kakor bi si upali zaželeti. Letos pa že prav vidim, kako bo moj fant opravil tečaj za voditelja čolna in vse bo tako kakor si želimo.

Prav jaz sem že nestrpna in komaj pričakujem to jesen. Včasih je poletje tako hitro minilo, da ne znam opisati, letos se pa seveda ker tako nestrpno to pričakujem, kar zavlačuje. Ampak bo pa vsaj tečaj za voditelja čolna v miru narejen in vsi bomo popolnoma brez skrbi, ko bo prišel čas za naš izlet na morju.