Odločila sem se, da mi dermatološka klinika Ljubljana odstrani odvečna znamenja


Po tem, ko sem določila, katera dermatološka klinika Ljubljana bo najbolj primerna zame, pa se je pot šele začela. Ker sem imela kar nekaj nepravilnosti na koži, sem seveda najprej morala na nekaj testov, preden so se začele terapije.

Na srečo ni bilo nič kaj drastičnega, samo znamenja so se mi začela delati, ki pa mi niso bila najbolj všeč. Nekje sem sicer imela neke izpuščaje in za to mi je dermatološka klinika Ljubljana predpisala neko kremo, ki mi je zelo hitro učinkovala. Sicer niso bili trdovratni, pa vseeno.

Motila so me le še znamenja, ki si jih nisem želela, vsaj ne v tolikšnem obsegu. Tako, da sem šla najprej na pregled, če so vsa znamenja zdrava. Ker so bila vsa znamenja zdrava, pa mi je dermatološka klinika Ljubljana predlagala, da če želim, se lahko odločim za lasersko odstranitev ali pa znamenja pustim. Ker mi toliko znamenj nikakor ni bilo všeč, sem razmišljala o odstranitvi. Edina težava, ki je bila, je bila ta, da je bilo teh znamenj, kar veliko. Kar pa je pomenilo, da se to ne bo moglo odstraniti ob enem obisku. Predvideno bi potrebovala pet obiskov. In tako sem se odločila, da bom to idejo še malce prespala. Pet mesecev odstranjevanja znamenj zveni kar veliko. 

Minilo je kar nekaj časa in znamenja so mi vedno bolj šla na živce. Bolj, ko sem razmišljala bolj, mi je postalo jasno, da mi ne preostane drugega kakor pet obiskov odstranjevanja, kar mi je predlagala dermatološka klinika Ljubljana, in prej, ko bom začela prej, bom konec. Ne morem verjeti, da je res toliko tega, ampak, če mi ni všeč imam rešitev, ki mi sicer ni najbolj všeč, je pa vsaj rešitev.

Končno sem se opogumila in se odločila, kar mi je predlagala dermatološka klinika Ljubljana ter se naročila za prvi termin odstranjevanja znamenj.