Prvi rezultati, ki jih je moja izdelava koledarja prinesla, so tukaj


Categories :

Minilo je kar nekaj časa, odkar se je izdelava koledarja, za moj poslovni projekt realizirala. Vsi koledarji so bili poslikani in objavljeni, čakanje na prodajo pa je bilo kar nestrpno. Pomembno mi je bilo, da čim prej pridem do kakršnegakoli odziva, da vem, ali lahko s tem nadaljujem ali ne. December je le tisti, čas, ko se takšne stvari prodajajo, in če bi bil res interes, bi bilo dobro, da sem za tisti čas pripravljena z zalogo.

Dizajni so narejeni, izdelava koledarja je v celoti napeljana, nekaj čas je sicer treba upoštevati za izdelavo, ko bom povečevala zalogo, to je pa vse. Skrbelo me je le to, da bi šele decembra naročila večje količine, kar pa bi podaljšalo rok dobave, saj je decembra vse bolj zasedeno kakor običajno. Sicer v tiskarni trdijo, da ne bo težav, ampak vseeno imam raje to v mislih, da bom pripravljena.

Prva dva meseca res nista kazala nobenega obeta, da je izdelava koledarja in prodaja moje poslanstvo. Ampak v končni fazi sem se sprijaznila tudi s tem, in če se ne bi zgodilo nič, bi koledarje podarila za novoletna darila. Na srečo pa je prišel tretji mesec in pokazal se je prvi interes za moje koledarje. Najprej sem prodala enega, potem čez dva tedna tri in v roku dobrih treh mesecev od začetka sem prodala vse koledarje in še sem imela povpraševanja. Prav oddahnila sem si, ker sem se že prav nelagodno počutila ob svojem prvem poslovnem poizkusu. Ampak videti je, da se bo morda celo kaj razvilo iz tega.

Takoj sem naročila večjo količino koledarjev, da sem imel ponovno zalogo. Za nove dizajne se zaenkrat ne upam odločiti, kljub temu da je izdelava koledarja zame zelo lahka stvar. Vseeno bi raje počakala na odzive mojih prvih koledarjev in se šele potem odločila za nove dizajne in poskrbela, da bo izdelava koledarja še bolj dovršena, kakor je že.