Zakaj so nepremičnine obala tako nedostopne


Categories :

Ker sva s partnerjem mlada družina, ki se preživlja iz meseca v mesec, nama je bilo zelo težko, ko sva videla, kako težko si bova kupila najin dom, ker so nepremičnine obala tako drage. Dolgo sva premišljevala in bila podnajemnika, kaj bi lahko naredila. Ko sva stopila do banke, da bi videla, koliko kredita sva zmožna dobiti, nama je bilo, kar slabo, ko sva spoznala, da do nepremičnine obala, midva ne moreva priti. 

To je bil tisti grenki priokus, ko se moraš zavedati, da boš mogoče celo življenje podnajemnik, ker drugače enostavno ne gre. Velikokrat sva se zaradi tega sprla, čeprav sva imela isti cilj, kako priti do nepremičnine obala, a so bili koraki pretežki in nedosegljivi. 

Kako se človek lahko ustavi in koliko volje lahko izgubi, ko je postavljen pred tem, da se mu mogoče ne bo uresničila želja, ki si jo res želi. Takrat sva bila razočarana in zavedala sva se, da do nepremičnine obala ne bova prišla. Edina rešitev za naju je bila selitev v cenejši kraj, kjer bi lahko prišla ceneje do nepremičnine. 

Paralo se nama je srce, da bi morala zapustiti obalo, nisva hotela tvegati, da ne bova nikoli prišla do nepremičnine obala, zato sva naredila korak naprej in oba zamenjala službi. Takrat sva prvič oba čutila, da bi lahko prišla do nepremičnine obala, ker sva več zaslužila. Še danes se spominjam občutka topline, ko sva končno videla cilj. 

Lahko vam z veseljem povem, da sva prišla do nepremičnine obala in tako sedaj še kar živiva na obali. Sicer je bil potreben visok kredit, a nama ni bilo težko, ker sva oba imela visoke službe in plača ni bila nizka. Lahko sva se objela in si rekla, da nama je uspelo priti do nepremičnine obala, ker sva občasno že obupala.