Restavracije Izola so odličen prostor za zmenek


Categories :

Imamo fanta, kateremu je res všeč ena punca. Že dolgo časa zbira pogum, da jo vpraša, če bi šla z njem na en zmenek. Končno se seveda opogumi in jo vpraša. Punca je privolila na zmenek in jo zanima kam jo bo ta fant peljal. Ker fant še ne ve točno kaj bo naredil, ji pove, da je to presenečenje. Punca ima seveda s tem odgovorom zelo visoka pričakovanja. Fant začne razmišljati kako bi ta zmenek naredil poseben.

Končno gre malo na splet pogledati kaj bi lahko naredil. Prvo kar pomisli je da je obala, morje in podobno zelo romantičen prizor in da bi zmenek speljal v to smer. Končno malo prebrska in ugotovi, da so restavracije Izola odlična ideja. Peljal jo bo na večerjo ob morju, kjer bosta lepo ob pogledu na morje uživala v dobri hrani, pijači in pogovoru. Punci končno pove kdaj gresta na zmenek, ne pove pa je kam gresta. Punca se lepo uredi in pripravi na zmenek presenečenja. Na poti do tja, v avtu punca izve da zmenek vodi v restavracije Izola.

Restavracije Izola so odličen prostor za zmenek

Zelo je vesela, saj morja ne vidi vsak dan in redkokdaj se odpravi v kakšne restavracije Izola medtem ko je na morju. Končno prideta tja in zmenek se uradno prične. Spijeta kozarec penine, pojesta predjed, nato še glavno jed in sladico. Med celotnim časom potega zanimiv pogovor in nikoli ni dolgčas. Punca je na koncu zmenka zelo zadovoljna in privoli na drugi zmenek. Fant se seveda vpraša kaj je lahko boljše od restavracije Izola in ker ni odgovora razmišlja da bi zadevo ponovil in še izboljšal z vprašanjem: Ali bi bila moja punca?

Restavracije Izola so res odlična ideja za zmenek, navadno večerjo ali pa kosilo. Je zelo lep kraj ob morju, kjer imajo gostje prečudovit razgled in hrana je prav tako odlična.