Prince je plovilo, ki si ga želim imeti parkiranega v marini


Categories :

Ko se ti v življenju vse obrne, ko si mislil, da si že vse naredil in da boš sedaj še samo užival s svojo družino, pa te preseneti ločitev. Jaz nisem več zmogel, kajti vsi dnevi so bili enaki, samo kreganje cele dneve. Bila pa je pika na i, ko sem omenil ženi, da mi Prince plovilo zelo lepo in da bi si ga želel kupiti.

Ona je bila čisto nasprotje od mene, živela je enolično življenje vsak dan, jaz pa sem hotel napredovati, delati, kupovati, živeti. Lahko rečem, da se njej v enem letu ni zgodilo prav nič, mene pa je to obijalo, jaz sem hotel živeti naprej, ne pa stagnirati. No, pa so prvič padle besede, če pa boš kupil Prince plovilo, potem pa se bova ločila, tako je rekla moja bivša žena. Takrat sem bil prvič tako žalosten, to pa zato, da se je bila pripravljena ločiti od mene, samo zato, ker bi kupil Prince plovilo. Kaj ima to sploh z najino vezo, sem se spraševal. Nič nisem rekel, bil sem presenečen, da tako razmišlja in če bi mi takrat kdo dal na mizo papirje za Prince plovilo in papirje ločitve, bi definitivno podpisal ločitev.

Moral sem se umakniti, a se nisem za dolgo. Prišel sem do žene in prosil za ločitev. Bila je šokirana, ker tega ni pričakovala. Povedal sem ji, da bom kupil Prince plovilo in da se bom tudi ločil. Ostala je brez besed in šla skozi vrata. Tisti dan sem se odselil, tako da danes nisva več mož in žena in ja, Prince plovilo je bilo krivo za najino ločitev. Jaz pa vam lahko povem samo to, da sedaj imam parkirano Prince plovilo v marini in živim le par kilometrov stran od marine. Moje življenje teče naprej.