Nadstreški so lahko rešitev za več stvari


Categories :

Pri nas smo zgradili hišo in ker smo vedeli, da so nadstreški pri vsaki hiši dobrodošli, smo se odločili, da ga naredimo tudi mi. Sprva smo ga želeli narediti za hišo, a ta nam bi prišel prav samo za avto, mi pa smo hoteli rešiti dve muhi na en mah. Tako smo ugotovili, da nadstreški  Markize pridejo prav lahko tudi spredaj, če imate iz dnevne sobe ali kuhinje izhod na teraso. Tako smo naredili nadstrešek pred hišo, bil pa je precej velik, kajti razmišljali smo tudi tako, da bomo pod njega dali avto, ko bo to potrebno.

Poleti tako preživljamo lepe vikende na terasi, pozimi pa nadstreški  Markize pridejo prav tudi za avte, tako tudi mi pozimi zapeljemo avto pod nadstrešek in tako imamo zjutraj avto lep, predvsem pa suh. Ne predstavljam si, da zjutraj preden grem v službo avto še moram prej očistiti. Res smo to zelo dobro naredili, kajti nadstreški so lahko uporabni na več načinov, lahko:

  • So za avte,
  • Pod njimi imate mizo in stole,
  • Kolesa, motorje, razna orodja.

Pri nas mi je najbolj všeč to, da je ta prostor vedno pospravljen in se nikoli ne naberejo stvari, kajti če ni spodaj avta, je nadstrešek namenjen samo mizi in stolom, da mi lahko imamo lepo teraso. Tudi avti so pri nas parkirani zunaj, le v primeru grdega vremena nam nadstreški pridejo še kako prav.  Včasih se človek prehitro odloči, ali pa gleda, da bo prihranil denar. Tako stvari ne naredi, kot bi bile najbolj potrebne. Tako naj bodo vaši nadstreški Markize kar se da veliki in ne šparajte pri metrih, kajti na koncu vam bo žal. 

Vsi veliki nadstreški so boljši od majhnih, če že greste delat nadstrešek si to zapolnite, tako da ne delajte napake. Pri nas v okolici so vsi nadstreški veliki in tako smo vsi zadovoljni, da smo se tako odločili.