Ker sem morala svoj Peugeot avtomobil parkirati malce dlje, sem doživela neprijetno situacijo


Categories :

Danes je zopet padal dež kot sodni dan, in če me ne bi Peugeot avtomobil zalil, ker je prehitro pripeljal mimo, bi bilo tudi vse v redu. Včasih res ne razumem ljudi, ki tako norijo po cesti, takrat ko pada dež in ko se vidi, da so luže na cesti in ljudje na pločnikih. Ta gospod, ki je svoj Peugeot tako hitro pripeljal mimo, ni zalil samo mene, ampak če dva gospoda malce naprej od mene.

Še dobro, da nismo vsi vozniki Peugeot avtomobilov tako neuvidevni. Tudi sama imam takšen avtomobil pa ne bi nikoli naredila tega, da nekoga tako zalije. Saj vedno vidim luže na cesti in seveda opazim tudi pešce na pločnikih. Mene bi bilo tako sram, če bi kaj takega naredila, da opisati ne znam. Ampak ljudje smo si žal različni in vedno bolje opažam, da je toliko ljudi na tem svetu, ki pogosto ne pomislijo, da je zelo neprijetno biti moker cel dan v službi ali pa kjerkoli že. Dobro, če si na poti domov in imaš le nekaj minut do doma, še nekako gre, ker več, da boš zelo hitro zopet suh. Če si pa moker od pasu navzdol, da teče od tebe in imaš po možnosti še nepremočljive čevlje kakor jaz danes, potem res ni dobro. Danes sem morala k zobarju in sem morala še na rentgen. Tam je pa tako čudno narejeno za parkirati, da moram svoj Peugeot avtomobil vedno parkirati malce dlje od lokacije in potem peš prehoditi kakšnih tristo metrov. In tam vmes se mi je to pripetilo.

Ker sem morala svoj Peugeot avtomobil parkirati malce dlje, sem doživela neprijetno situacijo

Sedaj moram pa na pol mokra k zobarju, kar je že brez tega neprijeten in ta obisk bo še bolj neprijeten. Upam, da imajo vsaj dobro ogrevanje, da me ne bo zeblo tam. Sicer so pa zelo prijazni pri tem zobozdravniku in bodo zagotovo povečali ogrevanje, če jim bom povedala, kaj se mi je pripetilo. No, vsaj moj Peugeot avtomobil je parkiran bližje tokrat, da se mi zgodba ne ponovi.