Hidrokolagen je moja skrita sestavina


Categories :

Za hidrokolagen ste verjetno že slišali, kajne? Naj vam povem, da sem nad njim navdušena. Lahko vam podam informacijo iz prve roke, da hidrokolagen resnično deluje. Kdor me pozna, ve, da sem glede uživanja prehranskih dopolnil zelo skeptična. Nekako se skušam prehranjevati čim bolj raznoliko, da vsakodnevno v svoje telo vnesem zadostno količino vitaminov in mineralov, ki so še kako pomembni za ustrezno delovanje naših organov. 

Ker pa nas na dejstvo, da je hrana dandanes osiromašena in ne vsebuje zadostne količine vitaminov in mineralov, opozarjajo že številni zdravniki in nutricionisti, sem se odločila, da je čas, da posežem po kakovostnih prehranskih dodatkih. Eden izmed njih je tudi hidrokolagen, ki pripomore, da so moji lasje videti zdravi in nohti nelomljivi. Vsekakor na besede, ki jih poznamo iz oglasnih sporočil, nikoli ne jemljem resno, moram tokrat priznati, da sem bila prijetno presenečena. Oglas za hidrokolagen sem čisto po naključju zasledila po televiziji. Pritegnila me je sama beseda, saj sem za besedo hidrokolagen slišala prvič.

Po kratkem raziskovanju, kaj vse vsebuje hidrokolagen, sem se odločila, da se naslednji dan ustavim v bližnji specializirani trgovini, kjer ponujajo prehranske dodatke različnih ponudnikov. Pred nakupom sem se seveda o samem izdelku želela dobro informirati, zato so bile informacije, ki mi jih je dala prodajalka, zelo pomembne in so igrale ključno vlogo pri odločitvi o nakupu izdelka. Lahko vam povem, da so bili pozitivni učinki hitrokolagena zelo hitro opaženi, saj jih je opazil celo moj partner, ki sicer nikoli nič ne opazi. Opazil je, da so lomljivi nohti na mojih rokah preteklost. Sama pa sem opazila res drastično spremembo pri strukturi las. Moji lasje so bili videti bolj bojno, umirilo se je tudi samo izpadanje las, ki me je že zelo motilo. Kako bo v prihodnje, tega ne vem, vsekakor pa bom z uživanjem prehranskega dopolnila nadaljevala, saj hidrokolagen več kot očitno dobro vpliva na moje telo.