Foto zabava je res nekaj fantastičnega


Categories :

Ko sem vprašala prijateljico, kako bo izgledal njen rojstni dan, mi je povedala, da bo zanimivo in da bo foto zabava poskrbela, da se bomo imele lepo. Sama sem prvič slišala za takšno vrsto zabave in ker nisem hotela izpasti, da ne vem, kaj točno je to, sem bila raje tiho. Ko pa sem prišla domov, sem si vzela čas in preko spleta pregledala, kaj točno foto zabava je. 

Ko sem videla, kako dobra je ideja, da imaš na praznovanju foto zabavo, mi je bilo kar malo žal, da se sama nisem domislila kaj takšnega. To je res dobra zabava. Gre se v bistvu zato, da se lahko povabljeni gosti še kako pozabavajo in sprostijo. Foto zabava tako poskrbi za dobro vzdušje. 

Foto zabava je res nekaj fantastičnega

Ko je prišel dan, da sem šla k prijateljici na zabavo, sem komaj čakala, da vidim, kako se bo sama zabava odvila. Seveda me je zanimala foto zabava, ker sem kaj takšnega doživela prvič. Zanimalo me je tudi, koliko to stane, ampak sem rekla, da jo na ta dan ne bom spraševala, bom pa sigurno našla priložnost, ko jo bom vprašala tudi to. 

Tako kot sem rekla, foto zabava je poskrbela, da je njen dan bil fantastičen. Že dolgo se nisem tako nasmejala in imela tako lepo. Kako lahko ena takšna stvar popestri celotno zabavo. Čeprav so se nekateri najprej izogibali slikanja, so potem videli, kako je lahko foto zabava zanimiva in tako so se na koncu smešnemu slikanju prepustili čisto vsi. 

Prijateljica je bila ravno tako navdušena, ker je videla, kako lepo smo se imeli. Lahko rečem, da je foto zabava poskrbela za naš smeh in dobro voljo. Že dolgo se nisem imela na kakšni zabavi tako dobro, kot sem se imela tokrat. Očitno bo foto zabava še na marsikateri žurki, ker je samo vzdušje res fantastično.