Komarniki za okna so nam prišli še kako prav


Categories :

Že od nekdaj smo imeli doma zelo velike težave s tem, da smo v stanovanju imeli kar nekaj komarjev. To pa je bilo predvsem med poletjem, kadar smo zvečer prezračevali naše prostore. Tako pa smo živeli na barju, kar pa je pomenilo, da je bilo tukaj ogromno vode in pa posledično kar nekaj komarjev.

Tako pa med večerom sploh več nismo morali prezračevati prostorov, saj bi se tako takoj znašel kakšen komar v naših sobah. To pa nam je šlo že pošteno na živce, ter sem se odločil, da bo potrebno glede tega nekaj narediti.

Komarniki za okna so nam prišli še kako prav

No tako pa sem začel malo iskati kakšno rešitev na spletu, kjer pa so se hitro pojavili komarniki za okna. Komarniki za okna pa so se mi zdeli odlična rešitev za to mojo težavo, saj bi ti onemogočali komarjem, da bi se lahko pritihotapili v stanovanje. Poleg tega pa sem bil zelo presenečen, ko sem videl, da se lahko komarniki za okna kupijo v vseh možnih velikostih. To pa me je tudi razveselilo, saj imamo doma okna, zelo čudnih dimenzij, ter sem najprej mislil, da se tako ne bodo našli primerni komarniki za okna.

No tako pa sem našel primerne dimenzije, ter sem kar opravil nakup. Komarniki za okna pa so nekakšne mreže, ki pa so zelo tanke, ter primerne velikosti, da lahko skoznje še vedno pronica vsa dnevna svetloba, vendar imajo tako majhne reže, da komarji ne morajo priti skozi. To pa smo nato namestili na zunanjo stran naših oken, ter je bil tako naš problem rešen.

Sedaj pa lahko končno brez straha, zvečer prezračujem svoje prostore, saj me komarniki za okna sedaj varujejo, da komarji ne morajo priti skozi odprtino, ko imam odprta okna. Tako pa sem zaradi tega res zelo vesel, da sem opravil ta nakup, saj sedaj več nimam težav s komarji v stanovanju.