Želim si liposukcijo


Categories :

Moja postava je bila vedno lepa, dokler nisem rodila. Da ne bo pomote, sedaj je moja postava še vedno lepa le na trebuhu mi je ostalo ogromno odvečne maščobe, ki jo z telovadbo ne morem izgubiti. Prav zato sem začela razmišljati, da liposukcija trebuha ne bi bila slaba rešitev.

Sprva sem si zadala cilj, da sama z prehrano in telovadbo spravim čim več maščobe stran, ko sem prišla do točke, ko nisem mogla več in je trdovratna maščoba na mojem trebuhu ostajala, sem se odločila za pregled pri zdravniku in specialistu za liposukcijo trebuha.

To je bila pravilna odločitev. Že na prvem obisku sva se oba strinjala, da je pravilno da sem prišla, kajti le z težavo, bi lahko naredila sama še več. 

Ko je bila pri meni narejena liposukcija trebuha, sem bila presrečna. Ta občutek, ko nič okoli pasa več ne visi in ko veš, da boš skrbel naprej za zdrav način življenja in do tega ne bo več prišlo, sem bila neizmerno hvaležna, da me liposukcija trebuha ni ustavila in da sem si upala iti na ta poseg. Kajti vem, da bi se še danes matrala in ne bi mogla priti do takšnega rezultata brez posega. 

Moja odločitev je bila pravilna in edina prava. 

Če bi se še enkrat odločala, bi se še enkrat odločila za to in ne bom rekla, da v življenju ne bo prišel čas, če bom potrebovala ponovno liposukcijo, mogoče kje drugje na telesu, nogah, trebuhu, podbradek se bom z veseljem vrnila k svojemu zdravniku. Danes pa uživam, ker je bila liposukcija trebuha uspešna in nadaljujem svoj zdrav življenjski slog. 

Vsi, ki imate probleme in se z telovadbo ne morete rešiti maščobe, ki se je nakopičila na določenem delu telesa, vam priporočam, da si jo operativno odstranite, naj bo to liposukcija trebuha ali pa nog.