Poletje in nova sončna očala


Categories :

Ženske smo rade v toku z modo in lahko imamo doma še tako lepa lanska sončna očala, si želimo na poletje kupiti spet nova. Čeprav smo si jih kupile lani in smo si takrat rekle, da jih bomo nosile več let. Trg pa je takšen, da modo sproti spreminja in tako smo skoraj prisiljeni, da kupujemo nove stvari, če hočemo biti v modi.

Sama nisem toliko pozorna na modna oblačila, ker imam svoj stil in ta ni odvisen od mode. Je pa res, da dam veliko na očala. 

Tako sem si to poletje spet zaželela novih sončnih očal in šla v optiko, da si jih kupim. Ker živim v majhnem mestu, sem se odločila, da se zapeljem v Ljubljano, ker sem bila prepričana, da imajo veliko izbiro modnih očal.

Našla sem optiko, ki je v Ljubljani dokaj znana, tako da sem komaj čakala, da vidim njihovo ponudbo. Ko sem vstopila v optiko, sem bila presrečna, ker sem videla, da je izbira res velika. Čeprav sem bila prepričana, da bom lahko izbrala sončna očala sama, sem kasneje videla, da mi je prodajalkina pomoč prišla še kako prav. Povedala sem svoje želje in ona je točno vedela, katera očala se bodo podala na moj obraz. 

Pa sem prišla do novih modnih očal za to leto. Sedaj jih nosim vsak dan, tako zelo so mi všeč. Ugotovila sem, da bom prišla v to optiko spet, ko si bom zaželela novih očal, kajti imajo res lepo izbiro in znajo svetovati.