Po nesreči so namesto vitamini za odrasle, pri meni doma pristali otroški vitamini


Categories :

Po nesreči sem kupila napačne vitamine, saj niso bili vitamini za odrasle, temveč za otroke. Kako mi je to uspelo, ne vem, vem samo to, da je bila škatla za c vitamin precej podobna tako za otroke, kakor odrasle. Ker nisem imela časa, da bi ponovno skočila v trgovino sem se morala sprijazniti s temi. 

Čez dva dni mi je zmanjkalo vitaminov in sem odprla škatlo novih vitaminov, ki so bili sicer za otroke. Vzela sem dve pasteli in ugotovila, da imajo precej boljši okus kakor vitamini za odrasle, zato sem vzela še dve pasteli. Če bi lagala, bi rekla, da je ostalo pri tistih štirih pastelih, a ni bilo tako.

V roku nekaj dni sem zaradi zelo mamljivega okusa vitamina c za otroke, vzela že toliko pastel, da je to zagotovo preveč. Kljub temu da telo, kar je viška, izloči, mi vseeno ni všeč, da bi kar v nedogled jemala dopolnila samo zato, ker so dobra. Nekaj viška vseeno ne škodi, saj je v teh manj c vitamina, kakor ga imajo vitamini za odrasle, pretiravat s tem je pa nesmisel.

Preventivno sem naslednji dan odšla v trgovino, kljub temu da je bil načrt šele naslednji teden in kupila škatlo, kjer so pravi vitamini za odrasle v načrtu, da se ta obsedenost z otroškimi pasteli hitro konča.

Sicer sem morala tiste otroke nekam skriti, da sem se odvadila, ker so res dobri in po nekaj dneh me je minilo. Najbrž zato, ker sem si naredila svež mangov sladoled in se najela sladkega kar za nekaj časa. Očitno je moje telo hrepenelo po nečem sladkem in nisem bila na to pozorna. Ko pa je dobilo nekaj sladkega, pa je dalo toliko signalov, da potrebuje še več tega.

Sedaj imam zoper na vidnem mestu pravo škatlico, kjer so vitamini za odrasle in sem lahko mirna naprej, da jem pravo količino vitamina c.