Optika Lucija je najboljša optika


Categories :

Potrebovala sem sončna očala zame. Ker sem kar zahteven kupec, ravno nisem vesela dneva, ko se odločim, da si grem kupit sončna očala. Saj sem prepričana, da na moj obraz res ni lahko izbrati pravih očal in da so tudi moderne za to leto. Namreč želim si pa vsako leto nova sončna očala. Bila sem že v velikih trgovinah in optikah in nisem bila navdušena nad postrežbo, nekako sem se počutila odveč, izjema pa je optika Lucija.  Tu se počutiš kot kralj.

Res je, da optika Lucija ni velika, je prav majhna in tudi malo skrita. Nisem je našla po naključju  na sprehodu. Ko sem iskala dobro optiko preko spleta sem naletela na to optiko. Nekaj me je pritegnilo že preko spleta. Videlo se je, da optika Lucija da ogromno poudarka na modo in sledi modi vsak trenutek. To pa je bilo to. Čutila sem, da v tej optiki očala ne stojijo iz sezone v sezono, vendar vedno poskrbijo za nove modele.

Tako je optika Lucija prišla v moj plan, takoj ko bom utegnila. Res je prišel dan, ko sem bila blizu in sem se oglasila. Že sam vstop in sprejem je bil topel in sproščen. Kar sem potrebovala. Lahko sem si mirne volje razgledala očala in vsa so mi bila na dotiku rok, nobena niso bila zaklenjena v omarice pod steklo, kar mi je bilo neizmerno všeč, da nisem potrebovala prositi za vsaka očala. 

Ko sem preletela vsa očala, sva z prodajalko začele misijo nemogoče. 

Ali mi bo optika Lucija naklonjena in bom dobila prava očala?

Resnično nisem verjela, ker sem vedno bila razočarana. A tokrat ne. Skupaj z prodajalko sva končale pri štirih norih modelih izmed katerih sem morala izbrati ene. Misija nemogoče zame, da sem dobila štiri popolna očala zame in da moram izbrati ena. Ja definitivno je optika Lucija moja optika od sedaj naprej.