Odkup rabljenih vozil je predstavljal profiten hobi


Categories :

Z očetom sva se kar nekaj let skupaj ukvarjala z raznimi avtomobilskimi deli, ki sva jih počela v najini, oziroma bolj njegovi garaži, kjer je imel manjšo delavnico. Tako pa sva se kar nekajkrat popoldne skupaj lotila kakšnega projekta, kjer sva popravljala razne avtomobile. Tako pa mi je nekega dne na misel padlo to, da bi lahko to najino znanje uporabila za določen dodaten zaslužek. Zato pa sem predlagal očetu, če bi poizkusila s odkupom rabljenih vozil.

Odkup rabljenih vozil pa bi pomenil, da bi kupila kakšen star avto, ki potrebuje nekaj dela, nato bi ga popravila, ter ga čisto prenovila, ter ta avto nato prodala za nekoliko več denarja, kjer bi lahko pri temu ustvarila lep profit. 

Moj oče pa je bil nad to idejo sicer navdušen, vendar je bil tudi malo skeptičen, saj ni bilo nobene možnosti, da bi si lahko garantirala, da bova avto nato res lahko prodala. Zato pa sva se vseeno odločila, da bova poizkusila, ter bova nato videla, kakšen bo izkupiček. 

Zato pa sva opravila najin prvi odkup rabljenih vozil, kjer sva morala malo preračunati, koliko denarja misliva, da bova morala zapraviti, da bova avto popolnoma popravila. Nato pa sva imela približno računico, ter sva se lotila dela. Tako pa je bil ta najin prvi odkup rabljenih vozil, uspešen, saj sva avto lahko popravila, ter sva ga nato relativno hitro prodala. 

Odkup rabljenih vozil je predstavljal profiten hobi

Pri temu pa sva naredila kar lep profit, kar pa se nama je za najin popoldanski hobi zdelo še zelo dobro. 

No tako pa sva še nekoliko nadaljevala, ter sva opravila še en odkup rabljenih vozil, oziroma še par, saj sva pri temu naredila kar nekaj lepih profitov. Sicer sva pri temu tudi kdaj nekaj malega denarja izgubila, vendar sva v večini imela profit, tako da se nama je to delo, oziroma ta hobi, zdel zelo profiten in sva z njim nato tudi nadaljevala še nekajkrat.