Ko sem odkrila, da so umetni nohti v Dominikanski republiki lepši kakor ti, ki jih imam sedaj


Categories :

Morda bi si lahko odstranila umetne nohte, dokler bo poletje. Običajno razmišljam ravno obratno. Ampak, ker grem za en mesec v Dominikansko republiko, ne vem, kdo mi bo tam naredil umetne nohte, ko mi bodo prerasli ali pa se mi bo kakšen zlomil.

Ko sem prišla domov iz službe in sem se končno lahko posvetila iskanju salona, ki dela umetne nohte v Dominikanski republiki, sem ugotovila, da si bom zagotovo odstranila umetne nohte, preden grem tja. Pa ne zato, ker jih tam ne bi nihče delal, ampak zato, ker imajo tam še boljšo ponudbo kakor tukaj v Sloveniji. Prva stvar, ko bom prišla tja, bo zagotovo ta, da bom naredila umetne nohte kar tam. Preden bom šla od tam, si jih bom pa tudi naredila tam, da jih bom lahko imela še nekaj časa, ko bom v Sloveniji že. Ne bi si milila, da bom kaj takega ugotovila. Res pa je, da je bila to zadnja misel, ki sem jo imela. Vse, kar sem želela, je bilo, da se bom lahko naučila surfati in da se bom lahko sprehajala po tistih čudovitih plažah. Ja, vem, zelo sem skromna. Ampak če si že lahko končno privoščim dopust, ki se m si ga sama izbrala, potem bom uživala, tako kakor se uživa na vrhunskem dopustu.

Ko sem odkrila, da so umetni nohti v Dominikanski republiki lepši kakor ti, ki jih imam sedaj

Ne vem, zakaj, ravno sedaj dnevi minevajo tako počasi kakor še nikoli, pa še več, kot en mesec imam do odhoda. Če bo šlo tako naprej, bom v tem mesecu naredila več, kot prej v enem letu. Upam le, da se kje vmes ne bo čas čisto ustavil in bom potem živela en trenutek do konca življenja. Sicer, če bom jedla sladoled verjetno, ne bom prav nič razočarana.