Kako premagati raka je definitivno zelo veliko vprašanje


Categories :

Nekaj časa nazaj sem ugotovila, da je moja najboljša prijateljica povedala res zelo pomembno novico. Seveda je poklicala tudi meni ter mi povedala, da ima raka. Vsi smo se zelo prestrašili, ko smo to zvišali in nismo vedeli, kaj bi na to rekli. Saj res ne moreš nič reči v tej situaciji. Edino kar lahko narediš je to, da tej osebi stojiš ob strani.

Bila sem pa zelo presenečena, da moja prijateljica ni bila tako prestrašena, kot smo bili vsi ostali okoli nje. Rekla je, da ve, da jih bo uspelo in da bo to bolezen tudi premagala. Seveda sem jo vprašala, kako je lahko tako pozitivna. Definitivno sem bila zelo ponosna nanjo, a je nisem popolnoma razumela. Povedala mi je da je takoj ko je izvedela to novico, seveda šla na splet ter brala kako premagati raka. Kako premagati raka, je bilo definitivno največje vprašanje, ki si ga je zastavila in ga želela tudi odgovoriti v najkrajšem možnem času. Tudi na spletu je našla zelo veliko različnih ljudi, ki so se spraševali popolnoma isto vprašanje in tako se ni počutila sama v tej situaciji.

Kako premagati raka je definitivno zelo veliko vprašanje

Končno si je lahko odgovorila na vprašanje, kako premagati raka in tako je šla čez celoten postopek zelo enostavno. Čeprav je trpela na določenih točkah, vseeno tega ni pokazala in bila je res zelo močna ženska. Sama sem res zelo ponosna na svojo najboljšo prijateljico, saj je premagala nekaj meni nemogočega. Definitivno ji lahko rečemo heroj, saj je premagala zelo hudo bolezen, brez da bi pokazala kanček strahu. Vse, kar je morala narediti, je bilo to, da je šla na splet ter poiskala druge ljudi, ki se soočajo s temi problemi. In tako je bilo v sekundi lažje. Kako premagati raka, je na koncu vprašanje, na katerega je odgovorila, res zelo enostavno in seveda sem nanjo zelo ponosna. To je nekaj, kar definitivno noče deliti z nobenim in je to nekako njena majhna skrivnost. A to vprašanje je definitivno pomagalo pri samemu okrevanju ter prebolevanju bolezni.