Kajak je nekaj res posebnega


Categories :

Nekaj časa nazaj me je prijateljica želela presenetiti za moj rojstni dan ter me peljati na izlet. Odločila se je, da mi ne bo povedala, kam me pelje. Želela si je to, da bi jaz uživala maksimalna in hkrati preizkusila nekaj novega, kljub temu, da ve, da ne maram presenečen. Sama se načeloma rada pripravim predno grem kamorkoli, še posebej če grem nekam na novo. Še posebej, če pride do kakšnih športnih aktivnosti, se rada malo prej pripravim, saj nočem priti tja popolnoma nepripravljeno.

Prijateljica se je vseeno odločila, da mi ne bo povedala, kam gre več, četudi je to pomenilo, da bom preizkusila nek šport, ki ga prej še nikoli nisem. Ko sva prišle na destinacijo, sem bila že zelo presenečena, saj sem pred seboj videla kajak. Kajak je definitivno nekaj, kar še nikoli nisem preizkusila in nikoli nisem videla tako od blizu. Ko sem videla tisti kajak sem se definitivno prestrašila. Vedela sem, da bom nekako pristala na neki deroči vodi, kjer bo moj adrenalin res tekel čez celo telo. Tega si nekako nisem želela, saj na to nisem bila pripravljena, a hkrati nisem imela druge izbire, kot da grem v ta kajak.

Ko se je pot začela, sem bila seveda res precej nervozna, a hkrati sem si razlagala vsa navodila, ki nam jih je gospod predno smo štartali povedal. Celotna pot je bila precej deroča in Hitra, a hkrati je bila tako adrenalinska, da smo vsi res uživali v tej situaciji.

Kajak je nekaj res posebnega

Na koncu sem bila seveda zelo vesela in ponosna, da sem preizkusila nekaj novega in hkrati sem bila tudi hvaležna prijateljici. Kljub temu, da sem bila najprej nanjo precej jezno. Ona je nekako vedela, da bom uživala v tej novi izkušnji in v to je zaupala do konca. Seveda je imela prav, saj sem se imela res super in to bi definitivno še kdaj ponovila, saj verjamem, da bi bila naslednjič boljša, če bi bila tudi malo bolj pripravljena na to.