Izbrala sem parket hrast, ker mi je deloval moderno


Categories :

Vsake toliko se stil pohištva spreminja, tako se lahko točno vidi, kdaj kdo opremlja svojo hišo ali stanovanje, ker moda za sabo potegne, da vsi kupujemo kar je modno, meni se je zdel parket hrast trenutno moden in zato sem ga tudi izbrala.

Rada imam vse po zadnji modi, tudi oblačim se po zadnji modi, ker mi to veliko pomeni. Lažje grem med ljudi, boljše se počutim in ko ljudje pridejo v moj dom želim, da imam lepo in moderno, parket hrast res deluje lepo in moderno, tako sem izbrala prav njega, ko smo delali tla v stanovanju. Bila so že stara in ko sva z možem kupila stanovanje, sem ga hotel prenoviti v moderno mestno stanovanje. Nisva šla v nakup ali gradnjo hiše, ker je to prevelik strošek, želela sva živeti v mestu in tako sva kupila staro stanovanje, le da ga bova sedaj opremila po zadnji modi in parket hrast deluje moderno, masivno in prestižno. 

Kako sem uživala v nakupovanju modernih stvari. Sam izris nove kuhinje, je bil točno takšen, kot sem si želela, vse te linije, barve, vse se je moralo skladati tudi z tlemi, ker je bil parket hrast, sem tudi pohištvo izbirala v barvah, da je pasalo zraven.

Danes imam v središču mesta novo opremljeno stanovanje, na katerega sem zelo ponosna, še kako rada povabim prijateljice, da vidijo kako imam lepo in se rada pohvalim. Je pa res, če želim parket hrast obdržati lep, sem kar občutljiva, če kdo hodi obut ali pa so po tleh ostri predmeti. Moj mož pravi, da sem kar malček obsedena z čistočo.

Moderno stanovanje v mestu sem si želela in sem ga tudi dobila, želela sem moderna tla in dobila parket hrast, želela sem kuhinjo po zadnji modi in tudi to sem dobila. Sedaj živim moderno in prav nič se ne pritožujem.