Naj izberem botoks ali kaj drugega?


Categories :

Ne vem za kaj naj se odločim, sedaj ko sem toliko prebrala o botoks in hialuronskih polnilih in še nekaterih drugih metodah, ki so ta trenutek bolj dostopne kakor pa, karkoli drugega. Vsaj zame. Ne, dolgo nazaj, ne bom lagala, tudi to ni bilo dostopno zame in sem zelo vesela, da so se ti časi spremenili. Sedaj pa ne vem, za kaj točno naj se odločim.

Naj izberem botoks ali kaj drugega?

Nekateri me prepričujejo, da je botoks zadnja stvar, ki naj bi se uporabil, saj je toliko drugih stvari, ki imajo dovolj dober učinek na začetku. Spet drugi pravijo, da druga polnila in posegi niso dobri za določene predele na obrazu. In sedaj vsekakor ne vem, kaj naj se odločim. Vse, kar si želim, je, da imam lepo kožo na obrazu in da ne bom videti, ko kakšna spaka, potem, ko mi bo popustilo. Vsi me namreč strašijo s tem, da je botoks lahko eden zmed takšnih polnil, čeprav še nobene nisem videla, da bi imela takšne težave. Lahko, da tudi nobene nisem videla, ko je bila v tem obdobju, ko ji je botoks popustil ali pa morda to niti najmanj ni res. Morda me vsi samo strašijo v prazno, ampak vseeno bi pa rada videla, kako je videti predel obraza, ko botoks popusti, preden bi nekomu očitala, da me straši z nečim, kar ni preveril in niti najmanj ni res. Včasih smo res preveč prestrašeni za vsako stvar, preden imamo vse dokaze. 

Morda pa tudi jaz iščem razloge za to, da nečesa ne naredim, ker nisem še popolnoma prepričana, če bi šla na to pot. Res, da si to zelo želim, ampak vseeno bi raje naredila nekaj, kar drži, kakšno leto ali več in ne le približno štiri mesece, saj v današnjih časih človek težko ve, kaj bo naslednji mesec, še manj pa kaj bo čez eno leto. Vsi pa vemo, da je botoks nekaj, kar je treba potem obnavljati.